Corona drabbar volontärprojekten

Good Travels volontärprojekt i Afrika och Asien drabbas nu fruktansvärt av Coronaviruset. Coronakrisen leder till stängda gränser, länder sätts i lock-down och hindrar människor att förflytta sig. Det får ödesdigra konsekvenser för volontärprojekt som hjälper barn och djur.

 

Hjälp oss hjälpa!

Du kan hjälpa volontärprojekten att överleva denna svåra tid genom att ge ett bidrag, litet som stort, via denna länk.

 

 

Läget just nu:

  • Alla skol- och hälsovårdsprojekt är stängda. De minimala resurser som finns går till mat åt de allra mest behövande.

  • På djurprojekten som Afrikas Big 5, Ökenelefanter, Orangutanger och Djungelbjörnar går verksamheten på absolut sparlåga och projektledningarna jobbar hårt och oavlönat för att försöka skydda djuren.

  • På naturprojekten tex miljövård på Zanzibar och trädplantering på Borneo ligger den viktiga verksamheten på is.

 

Alla bidrag mottages med stor tacksamhet. Good Travel garanterar att pengarna kommer rätt och att din donation verkligen gör skillnad. 

Ditt bidrag är en fråga om överlevnad!

Utöver att människor och samhällen drabbas av viruset så förlorar våra välgörande verksamheter sina livsviktiga volontärer som är motorn i allt arbete inom skolor, hälsovård, djur- och naturvård. När både volontärernas arbete och ekonomiska bidrag försvinner blir det omöjligt att fortsätta hjälpa.

 

Det är i tider som dessa som omtanke, stöd, och praktisk hjälp behövs och allra mest för de som redan innan befann sig i en utsatt situation!

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon