top of page

Om oss

Vi älskar att besöka avlägsna platser, helst med storslagna naturupplevelser och möten med exotiska djur. Som många andra har våra liv formats av våra resor, de platser vi besökt och de människor vi mött runt om i världen. Vi vill erbjuda reseupplevelser som berör och lämnar bestående minnen.

 

Vi känner också, liksom många andra, att man inte får samma reseupplevelse när man endast reser som turist. Vi får ut så mycket mer av att kavla upp armarna och delta istället för att bara passivt titta på. Därför samarbetar vi med organisationer vars arbete är djupt förankrat i lokala hållbarhetsinitiativ där du som deltagare har möjlighet att medverka till nått positivt.

 

Det kan vara att kombinera safari på savannen med att bistå forskare i att samla in viktig data om olika djurarter, kombinera djungelsafari med att hjälpa till är att rädda de vilda orangutangerna på Borneo, eller assistera naturvårdare med att skydda de vilda delfingrupperna utanför Zanzibar från massturismens förödande effekter.

Det kan också vara att göra en livsviktig insats för människor i lokalsamhället du reser till. Oavsett om du bidrar i fältvården på Sydafrikanska landsbygden, undervisar förskolebarn i engelska eller stärker unga kvinnors rättigheter i Tanzania så ger ditt arbete  positiva effekter för livet för de människor du möter och berör.

 

Genom att resa med oss får du inte bara komma otroligt nära vilda djur, uppleva magisk natur och möta fascinerande människor. Du får också delta aktivt och engagera dig i meningsfullt arbete. På så sätt får du en oförglömlig reseupplevelse som kommer ge minnen för livet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Tack för att du skickar in!

bottom of page