top of page

Vad tycker våra tidigare volontärer?

Så här säger några av våra tidigare volontärer

”Tusen tack för att ni driver en så innehållsrik och fantastisk organisation, det är bland det bästa jag gjort i hela mitt liv.”

- Madde Bergman, 48 år, volontär på vårdprojektet i Zambia

”Vill tacka er så mycket för all hjälp innan avresa, och för att ni rekommenderade mig att åka på det här projektet. Denna resa är det bästa jag gjort i mitt liv. Trodde aldrig det skulle ge mig så mycket som det gjorde. Jag ska utan tvekan göra fler volontärresor i framtiden.”

– Helena Kaloudi, 22 år, volontär i Borneo

”Projektet översteg mina förväntningar, en av de häftigaste upplevelserna i mitt liv. Istället för att lägga pengar på att ligga och steka på playan ta modet och åk till Sydafrika för att se ”The Big 5” och bättra på brännan på köpet. En upplevelse som du sent kommer att glömma.”

– Johannes Larsson, 18 år, volontär på safari och datainsamlingsprojektet i Sydafrika

”Jag upplever att jag bidrog, även om jag gärna hade varit kvar ett par veckor till. Det enda jag skulle vilja ändra på i efterhand är att jag skulle ha bokat 4 veckor istället för 2.”

– Olof Isestedt, 37 år, volontär i Kapstaden,

”Vi har båda rest mycket under drygt 20 år, men detta var en av våra allra bästa resor.”

– Svante, 57 år och Ann-Marie, 50 år, volontärer på Borneo

”Allt är helt fantastiskt. Simmade men sex st valhajar igår, det var helt otroligt! Jätte skönt gäng här och jag är jätte nöjd med välkomnandet, personalen mm”

– Eva Söderström, 21 år, volontär på dyk och snorklingsprojektet i Mocambique

”Allt här är helt fantastiskt! Volontärlivet passar mig utmärkt och alla som jobbar här och de andra volontärerna är super trevliga! Vi har så kul tillsammans! Man har verkligen fått vänner här, kanske för livet. Är så otroligt glad att jag gjorde detta! Bland det bästa jag varit med om i mitt liv!”

– Julia Byström, 20 år, volontär i Kapstaden,

”Jag hade en underbar tid i St Lucia! Helt klart bland det bästa jag gjort och något jag alltid kommer minnas med glädje. Känns konstigt att vara hemma igen, här är allt precis som vanligt. Känns lite som jag vaknat upp ur en dröm.”

– Matilda Johannson, 21 år, volontär i St Lucia

 ”Fler människor borde ta tid ur sin vardag och göra en volontärresa, det öppnar dina sinnen som inget annat jag någonsin upplevt tidigare.”

– Helvi, 30 år, volontär i St Lucia och på safari och datainsamlingsprojektet

”Då det pågick mycket tjuvjakt på noshörningar i området fick vi patrullera flera gånger och känna att vi verkligen bidrog till en bättre värld.”

-Astrid Bergentz, 19 år, volontär på safari och datainsamlingsprojektet i Sydafrika

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Tack för att du skickar in!

bottom of page