top of page

Vad tycker tidigare företag och volontärer?

Så här tycker några av våra samarbetspartners

”Att ta sitt sociala ansvar genom att donera till välgörenhet är inget nytt, men vi vill göra något mer. På 3 har vi engagerade medarbetare och tillsammans vill vi bidra till en bättre värld. Därför har vi valt att ge några utvalda medarbetare både personlig utveckling och uppmuntran genom en volontärresa där vi kan bidra med handling och göra skillnad.”

Eva Lessing, HR-ansvarig på mobiloperatören 3.

”Jag har inget annat än positiv feedback att ge denna resa! Har varit två helt fantastiska veckor, och för att vara ärlig – den roligaste resan jag någonsin gjort!” ”Det blev t.o.m. bättre, förväntade mig en fantastisk upplevelse och det fick jag. En helt unik möjlighet att få se en kultur som jag inte varit nära tidigare tillsammans med massa naturupplevelser som är få förunnat att få se”

Carolina Dahlgren, kontorschef 24SevenFitness, jobbade med Hiv/Aidsupplysning i Sydafrika

”Som volontär känner du att du bidrar från första dagen och stoltheten när ”dina” barn vinner en match tack vare din hjälp är svår att toppa. Att du sedan får bidra och uppleva flera olika projekt runt om i samhället är otroligt lärorikt.”

Björn Gustafsson från konsultföretaget BTS arbetade som Sport- och lärarvolontär i Zambia

”Allt har varit så fantastiskt bra, har gjort och lärt mig så mycket. Kan bara beskriva allt i superlativ”

Jenny Vinge från mobilentreprenören 3, planterade regnskog på Borneo

”Jag skulle verkligen rekommendera alla att någon gång göra en volontärresa. Efter resan har jag lärt mig att uppskatta saker i Sverige, som jag tog för givet innan”

Anders Derving, säljare Mediaplanet jobbade med barn och unga i Zambia

”Priset är bra av två skäl, dels för att det är ett oförglömligt minne för volontären själv och dels för att det stödjer våra hållbarhetsambitioner på bolaget”

Anders Asplund, HR-chef på Coor Service Management.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Tack för att du skickar in!

bottom of page