top of page

Att resa som volontär

Om du vill ha en upplevelse för livet, lära av andra kulturer, upptäcka världen och känner att du samtidigt skulle vilja göra något meningsfullt. Då ska du åka på en volontärresa.

Med Good Travel kan du resa och göra en insats för barn och samhälle eller djur och natur, vi har många noga utvalda projekt i flera världsdelar. Läs mer om hur vi väljer ut projekt.

Alla har sitt eget motiv eller drivkraft för att åka som volontär. Det kan vara bra att tänka igenom varför du vill åka och vad du vill ha ut av din resa. När du väl bestämt dig för att åka så garanterar vi att du inte kommer att ångra dig och att du troligen inte kommer vilja resa på något annat sätt igen!

När du gör en volontärresa så gör du en insats för det projekt du valt att åka till, oavsett om det handlar om människor eller djur, samhällen eller natur. Det många volontärer blir förvånade över är att de själva kommer hem med så många lärdomar. Att göra en volontärresa är inte bara att resa, det är att uppleva. Läs vad våra volontärer sagt om sina volontärresor.

Det är svårt att säga exakt hur det är att åka som volontär, ingen upplevelse är den andra lik – det är ju just det som gör det till en upplevelse. Men om du vill fördjupa dig lite mer kan du läsa reseberättelser från våra volontärer.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Tack för att du skickar in!

bottom of page